بلاگ
چطور پروژه نقشه برداری بگیریم؟ – راهکارهایی عملی
از چه طریق میتوانیم پروژههای نقشهبرداری را کسب کنیم؟دوست من سلام. خیلی از شما عزیزان به بنده پیام میدهید و میپرسید که از چه روشهایی میتوانید اطلاعاتی درباره پروژههای نقشهبرداری را کسب کنید و آنها را انجام دهید. در این مطلب در مورد 3 چیز صحبت می کنیم:
- روش های کلی برای گرفتن پروژه نقشه برداری
- سازمانهایی که میتوانید از آنها پروژه بگیرید
- چه کارهایی باید انجام دهید تا بتوانید در گرفتن پروژه ها موفق باشید
میتوانید دو فایل صوتی زیر را گوش کنید یا ادامه مطلب را بخوانید:
3 روش برای گرفتن پروژه نقشه برداری
سه راه کلی برای این کار وجود دارد.
- اگر شما یک شرکت مشاوره هستید و عضو سامانه ستاد هستید، میتوانید از طریق این سامانه از مناقصات مختلفی که سازمانهای دولتی در طول سال برگزار میکنند، مطلع شوید و آنها را انجام دهید. سازمانهای مختلفی مثل شهرداریها، ادارات آب، برق، گاز و سایر سازمانها و ارگانهایی که به اطلاعات مکانی نیاز دارند، مانند سازمان مسکن و شهرسازی، منابع طبیعی، سازمان امور اراضی کشور، سازمان جنگلداری و سایر سازمانها که در ادامه آنها را معرفی ممی کنم.
- راه دوم برای دوستانی است که به صورت شخصی کار میکنند و یک شرکت کوچک را مدیریت میکنند. دو راه برای این دوستان وجود دارد. اول، همکاری با شرکتهای مشاور بزرگتر که تمایلی به ورود به بحث نقشه برداری هوایی ندارند. شما میتوانید با این شرکتها همکاری داشته باشید. این شرکتها بر اساس قدرت و تواناییهای خود میتوانند پروژههای مختلف را به دست آورند و شما به عنوان همکار و پیمانکار با این شرکتها همکاری کنید و عملیات میدانی و پردازش تصویر و تولید نقشه با استفاده از پهپاد را برای آنها انجام دهید.
- راه دیگر برای دوستانی که به صورت شخصی کار میکنند، همکاری با کارفرمایان شخصی است. کارفرمایانی که وجهه حقوقی ندارند اما به نقشهبرداری با پهپاد نیاز دارند. افراد مختلفی وجود دارند، مانند دارندگان زمینهای وسیع یا باستانشناسان برای مدلسازی تپههای باستانی که به نقشه دقیق از آن تپهها و مدلسازی دقیق نیاز دارند و موارد دیگر که با جستجوی ساده میتوانید آنها را پیدا کنید. اما نکته اینجاست که آنها چگونه شما را پیدا میکنند؟ در این مورد هم در ادامه همین مطلب صحبت خواهیم کرد.
سازمانهایی که پروژه نقشه برداری دارند
طبیعتاً میدانید که تمامی ارگانهایی که به نقشهبرداری مناطق وسیع نیاز دارند، میتوانند مخاطبان شما باشند. همان سازمانها و ارگانهایی که تا به امروز درخواست تهیه نقشههای مناطق گسترده را داشتهاند، میتوانند کارفرمایان شما باشند.
با توجه به اینکه روش تهیه نقشه بوسیله پهپاد جدیدتر و ناشناخته تر است، با تمرکز بر این روش فرصت های دریافت پروژه در سازمان ها را در ادامه توضیح می دهیم.
1.شهرداری
اولین و مهمترین سازمانی که پروژه نقشهبرداری را دارد، شهرداریهای هر شهرستان هستند.
با توجه به نرخ رشد ساخت و سازها در شهرها و همچنین اطراف و حومههای شهر، و ایجاد شهرکهای جدید، شهرداریها همیشه با مشکلاتی در تولید نقشه از چنین مناطقی مواجه هستند و با بودجههای کمی روبرو میشوند.
با توجه به اینکه طبیعتاً سیستم پهپاد فتوگرامتری میتواند بحث تهیه نقشه را مقرون به صرفهتر کند، سازمانهایی مانند شهرداریها و سایر سازمانها و اداراتی که در مورد آنها صحبت خواهیم کرد، میتوانند مخاطبان اولیه شما باشند.
شناسایی ساخت و سازهای غیر مجاز و تعیین میزان تخلف آنها با نقشه برداری هوایی
علاوه بر شهرداریها، جهت تهیه نقشههای شهری و شهرکهای حومه، میتوانید بحثی را با عنوان تخلفات و تعیین میزان تخلفات در ساخت و سازهای شهری مطرح کنید.
با استفاده از دادههایی که با وسیله پهپاد به دست میآورید، از آنجایی که دقت مدلسازی با استفاده از پهپاد، چه در راستای مسطحاتی و چه در مولفه های ارتفاعی بسیار بالاست و دقتی حدود چند سانتیمتر به شما ارائه میدهد، میتوانید جهت کشف و تعیین میزان تخلفات در ساخت و سازها با شهرداریها همکاری کنید.
بازدیدهای دورهای که تیمهای اجرائی و تیمهای تخلفات شهرداری به صورت حضوری و فیزیکی انجام میدهند، هزینههای بسیار زیادی را برای شهرداریها به همراه دارد. امروزه شهرداریها به سمت استفاده از پهپاد برای انجام این فعالیت پیش میروند و تصویربرداریهای دورهای را انجام میدهند.
به عنوان مثال، هر سه ماه یا هر ۶ ماه میتوانند این کار را انجام داده و تخلفات و ساخت و سازهای غیرمجازی که در سطح شهر انجام میشود را با استفاده از این روش تخمین زد و شناسایی کنند.
این یکی از مهمترین کاربردهای نقشهبرداری با استفاده از پهپاد است، به ویژه شناسایی ساخت و سازهای غیرمجاز. امروزه، این موضوع به عنوان یکی از مسائل داغ مطرح است و شما میتوانید این مسئله را در شهرداریها ارائه کنید.
2.اداره راه و شهرسازی
اداره راه و شهرسازی گزینهی مناسبی برای پروژه نقشهبرداری است.
دقت کنید که ادارات راه برای تهیه نقشه از جادهها، به ویژه جادههای روستایی که در مناطق دشوار قرار دارند یا مناطقی که نقشهبرداری زمینی در آنها بسیار دشوار است، به تکنیک نقشهبرداری با استفاده از پهپاد نیاز دارند.
تهیه نقشه با استفاده از پهپاد، علاوه بر دقت بالا، میتواند به طراحان هندسی راه، با ارائه یک مدل سهبعدی، دید بهتری بدهد. آنها میتوانند با استفاده از اطلاعات سهبعدی پیوسته مانند DEM یا DSM، با چالشهایی که در طراحی هندسی راه روبرو هستند، بهبود یابند و طراحیهای بهتری را با توجه به وضعیت موجود در منطقه انجام دهند.
یکی از موارد مهم دیگر تهیه نقشه از جادههای روستایی است که به دلیل مسیرهای دشوار، تهیه نقشه با استفاده از پهپاد میتواند به ادارات راه و شهرسازی و توسعه جادههای روستایی کمک کند.
3.استانداری و فرمانداری ها
مانند شهرداریها، استانداریها و فرمانداریها هم میتوانند پروژههای نقشهبرداری را داشته باشند.
این ارگانها عموماً برای تهیه نقشههای روستاها و شهرکهای اطراف شهرها، به ویژه روستاهایی که به شهرک یا شهر تبدیل شدهاند و وسعتی کسب کردهاند، به نقشههای تفصیلی از وضعیت فعلی نیاز دارند. این ارگانها با توجه به بودجههای خود، میتوانند گزینهی مناسبی برای همکاری با شما باشند.
4.بنیاد مسکن انقلاب اسلامی
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی معمولاً برای تهیه نقشههای طرح های هادی همیشه پروژههای زیادی را در دست اقدام دارد.
تقریباً تمامی روستاهایی که در اطراف شهرها وجود دارند، به فاصلههای زمانی مشخصی نیاز به نقشهبرداری دارند. این نقشهها برای تهیه طرحهای هادی روستایی و توسعه آنها استفاده میشوند.
ارائه دیتاهایی مثل ارتوفتو و نقشههای دقیق به اداره بنیاد مسکن، آنها را به این سمت کشانده که اولویت را به دوستان و مهندسینی اختصاص دهند که به کمک پهپاد میتوانند نقشه ها را تهیه کنند.
تا چند سال قبل این دوستان اعتقادی به بحث پهپاد نداشتند اما از زمانی که تعدادی از همکاران توانستند نقشههای دقیقی را تهیه و پرزنت کنند برخی از ادارات به خوبی متوجه شدند و سوئیچ کردند به بحث نقشهبرداری به کمک پهپاد و متقاعد شدند و در نهایت دوستانی را در اولویت کار قرار میدهند که به کمک پهپاد بتوانند نقشه تهیه کنند چون دیتاهایی که به آنها ارائه میشود دیتاهای با ارزشی است که برای تصمیم گیریشان میتواند خیلی کمک کند.
5.ادارات آب و برق و گاز
نقشه هایی که این سازمانها و این ارگانها مورد نیازشان است در برخی موارد نقشههای دقیقی است و در برخی موارد نقشههایی را برای مطالعات نیاز دارند که با توجه به وسعت کارشان با توجه به طولی بودن پروژه ها و وضعیت کریدوری که دارند بحث پهپاد و مخصوصاً پهپاد های بال ثابت و ویتول ها VTol میتواند گزینه های مناسبی برای تهیه نقشه جهت ارائه به این ارگانهای دولتی باشد.
حتماً به این ارگانها سر بزنید و کار را پرزنت کنید و این دوستان را با این تکنولوژی آشنا کنید.
6.جهاد کشاورزی
در سازمانهای دیگر مثل سازمان جهاد کشاورزی بحث تهیه نقشه های کاداستر زراعی و کشاورزی در سطح کشور مطرح است.
چندین سال است که این قضیه مطرح شده و دوستان و شرکتهای زیادی به کمک پهپاد از زمینهای کشاورزی و زمینهای زراعی نقشه تهیه میکنند.
با توجه به اینکه عموماً کارفرما در این زمینه نیازمند نقشههای مسطح با مقیاس 0.002 است، شما میتوانید با پرواز در ارتفاعات بالاتر و با استفاده از یک مولتی روتور ساده و معمولی، حداقل 200 تا 300 هکتار تصویربرداری در یک روز انجام دهید. همچنین، با استفاده از پهپادهای بال ثابت، میتوانید در یک روز به مناطقی با مساحت حدود چند هزار هکتار تصویربرداری کنید.
7.سازمان منابع طبیعی
سازمان منابع طبیعی جهت تهیه نقشه از منابع طبیعی و همچنین تهیه نقشه از ساخت و سازهای غیر مجازی که در جنگلها و کوهها ساخت و ساز می شود به پهپاد و کمک شما دوستان عزیز احتیاج دارد.
با توجه به اینکه نقشه برداران زمینی اجازه حضور در چنین مناطقی را که ساخت و سازهای غیرمجاز انجام می شود ندارند سیستم پهپاد می تواند به این سازمان کمک شایانی بکند.
8.سازمان ثبت اسناد و املاک
سازمان ثبت اسناد و املاک میتواند یکی از مهمترین و حساسترین کارفرماهای شما برای تهیه نقشههای کاداستر شهری باشد.
شما چه به عنوان یک شخص، یک شرکت پیمانکاری و یا شرکت مشاور میتوانید با تمامی این سازمانها به خوبی کار کنید اما طبیعتاً پروژههای بزرگ معمولاً به شرکتهای مشاور و یا شرکتهای پیمانکاری بزرگتر داده میشود اما به مرور شما میتوانید وارد این سیستمها شوید و پله پله مراحل رشد کسب و کار خودتان را انجام دهید.
به عنوان یک شخص، شرکت پیمانکاری یا شرکت مشاور، میتوانید با تمامی این سازمانها به خوبی همکاری کنید. اما طبیعتاً، پروژههای بزرگ عموماً به شرکتهای مشاور و یا شرکتهای پیمانکاری بزرگتر اختصاص داده میشود. اما با گذر زمان، میتوانید وارد این سیستمها شده و با پیشروی مراحل، رشد کسب و کار خود را انجام دهید.
در سازمان ثبت اسناد و املاک، تهیه نقشههای کاداستر شهری یکی از حساسترین وظایف است که میتوانید با استفاده از پهپاد انجام دهید.
این سازمان نقشههایی را نیاز دارد که مرزهای ساختمانها را با دقت حدود ۵ سانتیمتر و بهتر از آن به آنها ارائه دهد. بنابراین، شما باید از روشهای حرفهای آگاه باشید.
برای مثال، باید در چه ارتفاعی پرواز کنید و نقاط کنترل زمینی را به چه صورت در نظر بگیرید و از چه سیستمی برای پردازش تصاویر استفاده کنید تا در نهایت بتوانید نیازهای این سازمان را برطرف کنید.
با توجه به حساسیتی که برای ارائه سند وجود دارد، این سازمان معمولاً از حساسیت بالایی برخوردار است و نقشههایی که نیاز دارد، باید به گونهای باشند که برای هر طول و یا عرض یک ساختمان، خطای حداکثر ۵ تا ۱۰ سانتیمتر را داشته باشد.
اگر شما روشهای دقیقی را برای پرواز و تصویربرداری هوایی بشناسید و آگاهی داشته باشید، میتوانید برای این سازمان هم نقشههای مورد نیاز را تهیه کنید.
9.معادن
برویم سراغ معادن و کارخانههای فولادسازی. این موسسات به عنوان کارفرمایانی شناخته میشوند که معمولاً تعداد زیادی پروژه نقشهبرداری برای معادن دارند و نمونههای خوبی برای استفاده از پهپاد در پروژههای نقشهبرداری هستند.
در معادن فعال و در حال استخراج، معمولاً برای تعیین حجم دپوها و محاسبه دپومتری، نیاز به محاسبات حجمی در بازههای زمانی یکروزه یا چند روزه وجود دارد.
در این زمینه شما میتوانید به راحتی ورود کنید و پروژه های بسیار زیادی را بگیرید. برای شروع هم میتوانید به معادن مختلف سر بزنید و خودتان را پرزنت کنید به نظام مهندسی معدن میتوانید مراجعه کنید خودتان را آنجا پرزنت کنید و از تمامی این روشها میتوانید در این زمینه کسب درآمد داشته باشید.
در این زمینه، شما میتوانید به راحتی وارد شوید و تعداد زیادی پروژه را دریافت کنید. برای شروع، میتوانید به معادن مختلف سر بزنید و خودتان را به پرزنت کنید. همچنین، میتوانید به نظام مهندسی معدن مراجعه کرده و خودتان را آنجا پرزنت کنید و از تمامی این راهکارها در جهت کسب درآمد در این زمینه استفاده کنید.
10.میراث فرهنگی
ادارهی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهت مدلسازی محوطههای تاریخی، بناهای تاریخی و آثار تاریخی، شما میتوانید به خوبی از فتوگرامتری و پهپاد استفاده کنید.
در حوزهی باستانشناسی، برای کاوشهای باستانشناسی و مدلسازی سهبعدی پس از کاوشها و تهیه نقشه از محوطههای تاریخی و باستانی، میتوانید با این ارگان و تیمهای اکتشاف و مرمت همکاری کنید.
علاوه بر اینکه میتوانید تجربههای جالب و زیبا را در این زمینه کسب کنید، در این حوزه میتوانید در پروژههای مختلفی شرکت کنید و به عنوان یک متخصص نقشهبردار به این دوستان کمک کنید.
مهارت های نرم، آنچه در دانشگاه یادمان ندادند…
معمولاً در دانشگاهها فقط دروس فنی و تخصصی آموزش داده میشود و چیزهایی که در زمینه کسب و کار است، به ما آموزش داده نمیشود.
اکثر ما افراد متخصص و با دانشی را می شناسیم که در کسب جایگاه در بازار و نهایتا کسب درآمد موفق نیستند. آنچه که این دوستان و همه ی ما باید در کنار دانش تخصصی کسب کنیم، مجموعه مهارت هایی است که با عنوان مهارت های نرم شناخته می شود.
به طور کلی مهارتهای نرم در زمینه نقشه برداری برای گرفتن پروژههای نقشه برداری و موفقیت در بازار کار نقشه برداری را در ادامه خواهم گفت، اما بعد از میخواهم بر روی چند مورد تاکید کنم.
- تفکر تحلیلی: توانایی تجزیه و تحلیل دادهها و مسائل مرتبط با نقشه برداری به منظور ارائه راهحلهای کارآمد و دقیق.
- مهارتهای ارتباطی: توانایی برقراری ارتباط موثر با مشتریان، همکاران و سایر افراد در صنعت نقشه برداری. این شامل مهارتهای گفتاری، نوشتاری و گوش دادن به طور فعال میشود.
- تعامل و همکاری: توانایی کار در تیم و همکاری با سایر اعضا، ارگانها و مشتریان در پروژههای نقشه برداری. این شامل قدرت انطباق، قدرت کار گروهی و مهارتهای اجتماعی میشود.
- مدیریت زمان: توانایی برنامهریزی و مدیریت بهینه زمان در انجام پروژههای نقشه برداری با رعایت مهلتها و تعهدات قراردادی.
- انعطافپذیری: توانایی سازگاری با تغییرات و شرایط متغیر در پروژههای نقشه برداری و انطباق با نیازها و تغییرات مشتریان.
- مهارتهای رهبری: توانایی رهبری یک تیم نقشه برداری و هدایت آن به سوی اهداف پروژه با مدیریت منابع و تسهیل فرآیندهای کاری.
- اندیشه خلاق: توانایی ارائه راهکارهای خلاقانه و نوآورانه برای حل مسائل نقشه برداری و بهبود فرآیندهای کاری.
- استفاده از فناوری: آشنایی با نرمافزارها و تکنولوژیهای مدرن مورد استفاده در نقشه برداری برای افزایش کارایی و دقت.
- روابط عمومی قوی: توانایی برقراری ارتباط مؤثر با مشتریان، نهادها و سازمانهای مرتبط و ایجاد شبکههای حرفهای در صنعت نقشه برداری.
این مهارتها مهم بوده و میتوانند به یک متخصص نقشه بردار کمک کننده باشند تا پروژههای نقشه برداری را به خوبی انجام داده و در بازار کار نقشه برداری موفق باشند.
شما باید توجه کنید و ببینید در کدام مهارت ضعف دارید و درصدد تقویت آن باشید، در ادامه من 3 مهارت که قالبا جامعه نقشه برداری ایران در آن ضعف دارند را توضیح می دهم و سعی می کنم منابعی برای آن معرفی کنم.
- رزومه نویسی
- فن بیان و پرزنت کردن خود
- حضور در فضای مجازی
رزومه نویسی
ما آگهیهای استخدامی را که منتشر میکنیم و همچنین رزومههایی که برای دوستان و همکارانمان میآید، واقعاً ناقص و نارضایتکننده هستند.
رزومه پل ارتباطی میان شما و شرکت یا کارفرماست، باید رزومه شما واضح و با جزئیات باشد. مهارت ها و دستاورد هایتان را با جزئیات زیاد و در یک قالب شکیل آماده کنید. قالب ها و رزومه ساز های آنلاین زیادی وجود دارند که میتوانید از آنها استفاده کنید. کافیست عبارت “رزومه ساز” را در اینترنت جستجو کنید.
فایده دیگر توجه به رزومه تان این است که به فکر افزایش مهارتتان باشید و انگیزه کافی برای یادگیری و پیشرفت در حوزه کاریتان داشته باشید.
همچنین در جلساتی که باید یک موضوع را به کارفرما یا هر شخص دیگری ارائه دهید، لطفاً یک پاورپوینت یا پرزنتیشن مناسب تهیه کنید که آن شخص را قانع کند که با شما همکاری کند. باز هم با جستجو در اینترنت می توانید قالب های پاورپوینت زیبایی پیدا و دانلود کنید. سعی کنید قبل از پرزنت اصلی یکبار برای شخص دیگری که با شما رودربایستی ندارد پرزنت را انجام دهید.
فن بیان و پرزنت کردن خود
در زمینه مذاکره، متقاعدسازی و فن بیان، یا حتی در مسائل سادهتر و آداب معاشرت نیز ممکن است ضعف داشته باشیم؛ بنابراین، باید این تکنیکها را یاد بگیریم.
قرار نیست که شما در یک جمع هزار نفره یا حتی 100 نفره سخنرانی کنید، اما قرار است یک جلسه با ۴-۵ نفر داشته باشید؛ با کارفرما جلسهای داشته باشید یا با هم تیمیها بحثی را آغاز و به پایان برسانید.
در این مورد بهتر است در کلاس ها یا کارگاه ها شرکت کنید.
حضور در فضای مجازی
همانطور که میدانید، دوستان عزیز، امروزه برای هر فعالیتی که میخواهید انجام دهید و اطلاعاتی درباره آن ندارید، اولین کاری که انجام میدهید، باز کردن گوگل در گوشی موبایل یا کامپیوتر خود و جستجو در اینترنت است.
در حال حاضر، درصد بسیار زیادی از فعالیتهای شما به صورت آنلاین انجام میشود. برای خرید کتاب، مطالعه مقاله، جستجوی اطلاعات، تماشای آموزشها، انجام تراکنشهای بانکی، ارسال فایل به دوستانتان و غیره، همه اینها در محیط آنلاین اتفاق میافتد و تمامی کسب و کارها به سمت آنلاین شدن در حال حرکت هستند.
کارفرمایی یا شرکتی که پروژه نقشه برداری دارد آیا برای پیدا کردن متخصص در اینترنت سرچ نمی کند؟
نکته اینجاست که اگر شما در شبکههای اجتماعی در فضای آنلاین به خوبی فعالیت کنید، اعتبار شما در هر کسب و کاری که دارید بهبود مییابد و کارفرماها و افرادی که به دنبال خدمات شما هستند به راحتی میتوانند شما را پیدا کنند.
دوستان من، اگر کسی در هر جای ایران به دنبال خدمات نقشه برداری باشد، با یک جستجوی ساده در اینترنت باید شما را پیدا کند. اگر شما در فضای مجازی حضور ندارید، در شبکههای اجتماعی فعال نیستید یا پروفایلی در LinkedIn ندارید، نباید انتظار داشته باشید که درآمد بالایی داشته باشید.
اگر یک دفتر در شهر خودتان دارید و با چندین کارفرما در همان شهر و استان فعالیت میکنید، چرا نمیخواهید کاری کنید که کارفرمایانی از استانهای دیگر شما و خدماتتان آگاه شوند و با شما تماس بگیرند؟ واقعاً درباره این موضوع فکر کنید و بپرسید چرا شما به دنبال دیده شدن در فضای مجازی هستید و کسب و کارتان را به بستر آنلاین بیاورید.
از بزرگترین شرکت ها تا افرادی که به تنهایی کار می کنند باید در فضای آنلاین حضور داشته باشند.
روزانه افراد زیادی با من تماس میگیرند در رابطه با خدمات نقشه برداری که برخی در توانم است و انجام میدهم و برخی را نمیتوانم و به دوستان دیگر واگذار میکنم. خوب اینها از کجا آمدند؟ چه کسی من را میشناخت؟ با یک سرچ ساده در گوگل، سایت من نمایش داده می شود و مخاطب به وبسایتم آمده و کلی محتوای ارزشمند که برایش قرار دادم استفاده می کند و به من اعتماد کند و از من تقاضا می کند که خدمتی را برایش انجام دهم.
مهندسین عمران سالهاست که وبسایتهای خیلی قوی دارند، مهندسین معماری خیلی حرفه ای فعالیت می کنند در اینستاگرام و وبسایتهای بسیار قوی دارند اما متاسفانه ما نقشه بردارها ضعیف هستیم. از شما خواهش دارم که روی این مسائلی که خدمتتان عرض کردم وقت بگذارید اگر قصد کسب درآمد دارید.
صحبت من تمام شد. خوشحال می شوم اگر شما هم نقطه نظر و تجربیات مفیدتان را در کامنتها درج کنید تا همه بتواتنیم از آن استفاده کنیم.
برخی سوالات رایج:
چه سازمان هایی برای دریافت پروژه نقشه برداری مناسب هستند؟
- شهرداری
- اداره راه و شهرسازی
- استانداری و فرمانداری ها
- بنیاد مسکن انقلاب اسلامی
- ادارات آب و برق و گاز
- جهاد کشاورزی
- سازمان منابع طبیعی
- سازمان ثبت اسناد و املاک
- معادن
- میراث فرهنگی
این مطلب چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز بدید.
میانگین امتیاز: 3.4 / 5. تعداد رای: 7
اولین نفر باشید که امتیاز می دهد.
درباره میثم رفیعی
من میثم رفیعی، کارشناسی ارشد فتوگرامتری و عاشق پهپاد فتوگرامتری و برد کوتاه هستم. هدف من از راه اندازی این وب سایت توسعه و شناساندن هرچه بیشتر این علم به جامعه مهندسی کشور است.
نوشته های بیشتر از میثم رفیعیمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
مقیاس در نقشه برداری، آنچه باید بدانید
بررسی بهترین نرم افزار های نقشه برداری
سامانه شمیم – هر آنچه باید بدانید
نقشه طرح هادی – اهداف، اجزا و مراحل تهیه
نقشه برداری ساختمان – کاربردها و مراحل انجام
نقشه برداری پل – نحوه اجرا و روش ها
2 نظر
به گفتگوی ما بپیوندید و نظر خود را با ما در میان بگذارید.
سلام روزتون بخیر
در قسمت فیلم آموزشی فقط موسیقی متن پخش میشود؟؟؟(چطور پروژه نقشه برداری بگیریم؟)
سلام و عرض ادب
خیر موسیقی بصورت پس زمینه پخش میشود.