بررسی اپلیکیشن‌های پرواز اتوماتیک برای نقشه برداری

داشتن اپلیکیشن پرواز اتوماتیک که امکانات مورد نیازتان در انجام تصویر برداری هوایی را داشته باشد، بخشی از دغدغه شما برای پروژه نقشه برداری با پهپاد را برطرف می کند.

چرا استفاده از چند اپلیکیشن پرواز اتوماتیک لازم و ضروریست؟

یکی از مشکلاتی که در حین پرواز با پهپاد در برخی مواقع پیش می آید این است که اپلیکیشن مورد استفاده هنگ کرده و یا به درستی عمل نمی کند. در چنین مواردی معمولا پهپاد در سر جای خود می ایستد و لازم است تا آن را بصورت دستی به زمین برگرداند.

در چنین مواردی معمولا مشکلی پهپاد را تهدید نمی کند، اما این مورد باعث کند شدن روند تصویربرداری هوایی می شود. همچنین در برخی موارد به دلیل استفاده از تنها یک اپ پرواز، عملا پروسه تصویربرداری هوایی با شکست روبرو شده و ناگزیر هستید که منطقه را به سمت دفتر ترک کنید.

حال راهکار چیست؟ برای حل این مشکل و برای آنکه هیچگاه دست خالی از فیلد به محل دفتر برنگردید، لازم است تا بتوانید از چند اپلیکیشن پرواز اتوماتیک به خوبی استفاده کنید.

تمام اپلیکیشن‌های پرواز اتوماتیک معمولاً شبیه به هم هستند و برای طراحی پرواز اتوماتیک یکسری پارامتر‌ها را به صورت یکسان باید معرفی کنید. برای مثال ارتفاع پرواز، پوشش‌های طولی و عرضی و اون محدوده‌ای که برای پرواز باید انتخاب کنید. اما یکسری جزئیات وجود دارند که مشخص می کنند کدام اپلیکیشن پرواز اتوماتیک برای ما بهتر است.

آیا اپلیکیشن با گوشی یا تبلت من هم خوانی دارد؟ میتوانم رَن بصورت گرید یا داریه ای در آن طراحی کنم؟ می توانم فایل Kml منطقه را در آن بارگزاری کنم؟ رایگان است یا باید هزینه پرداخت کنم؟ و ….. اینها سوالاتی است که برای انتخاب اپلیکیشن پرواز اتوماتیک برای تصویر برداری هوایی با آنها مواجه هستیم.

انواع اپلیکیشن های پرواز اتوماتیک برای نقشه برداری

اپلیکیشن‌های پرواز اتوماتیک معمولاً به دو دسته تقسیم میشوند. اپلیکیشن‌هایی که برای نسخه‌های اندروید نوشته شدند و اپلیکیشن‌هایی که برای نسخه‌های‌ iOS نوشته شده‌اند و معمولاً برای پهپادهای مولتی روتر از اپلیکیشن‌های موبایل استفاده میشود و برای پرواز با پهپاد های بال ثابت از نرم افزارهای تحت ویندوز.

از نظر عملکرد اپلیکیشنهای iOS بهتر خودشان را نشان می دهند اما گوشی های آیفون و آی پدها به گرما حساس هستند

در نتیجه اگر در یک منطقه سرد عملیات انجام می دهید گوشی آیفون یا آی پد عملکرد بهتری به شما می دهد

برای شروع با هر دستگاهی چه اندروید و چه iOS می توانید پروژه را انجام دهید چون برای هر دو اپلیکیشن های با قابلیتی وجود دارد

اما برای اینکه به یک متخصص تمام عیار در نقشه برداری با پهپاد تبدیل بشید در پکیج پروازتون باید یک گوشی یا تبلت با سیستم عامل اندروید داشته باشید و یک آیفون یا آی پد، تا بخاطر یک اپلیکیشن ساده کارتون لنگ نمونه

در این مطلب می خواهیم 8 اپلیکیشن پرواز اتوماتیک پرکاربرد را در سیستم عامل اندروید و iOS بررسی کنیم.

در نسخه‌های اندروید به اپلیکیشن‌های پیکس فوردی کپچر، دیجی‌ای پایلوت و درون هارمونی و در نسخه‌های‌ iOS به اپلیکیشن‌های مپ پایلوت، جی اس پرو، درون هارمونی و تری دیستربی پایلوت و پیکس فوردی کپچر اشاره می کنیم.

اپلیکیشن پرواز اتوماتیک اندروید

ایپلیکیشن پیکس فوردی کپچر نسخه اندروید Pix4Dcapture

اپلیکیشن پرواز اتوماتیک

اپلیکیشن پیکس فوردی کپچر یک اپلیکیشن رایگاناست برای پرواز با پرنده‌هایی نظیر Dji .

در این اپلیکیشن حالت‌های مختلف برای طراحی پرواز وجود دارد. حالت پلیگون، حالت گرید، حالت دابل گرید، حالت پرواز دایره‌ای و حالت پرواز دستی یا فری فولایت.

یکی از مزایای بسیار مهم اپلیکیشن پیکس فوردی کپچر در نسخه اندروید این است که می‌تونیم چند ماموریت پرواز را در کنار هم داشته باشیم. این قابلیت تنها در اپلیکیشن پیکس فوردی کپچر و نسخه اندروید آن وجود دارد.

از قابلیت‌های دیگر این ناپلیکیشن این است که می‌توانیم محدوده‌ی پرواز را در قالب یک فایل kml، داخل این اپلیکیشن لود کنیم و بعنوان محدوده کاری از اون استفاده کنیم.

اما ضعف این اپلیکیشن این است که در تعریف پوشش‌های طولی و عرضی فقط پوشش عرضی را از ما دستور می گیرد.

برای دانلود اپلیکیشن Pix4dcapture نسخه اندروید از گوگل پلی می توانید اینجا کلیک کنید.

برای یادگیری مراحل کار با این اپلیکیشن می توانید مطلب آموزش اپلیکیشن Pix4dcapture را مشاهده کنید.

 

اپلیکیشن تری دی سروی پایلوت 3D Survey Pilot

اپلیکیشن پرواز اتوماتیک

این اپ که یک اپ کاربردی و ساده برای پرواز اتوماتیک است، تولید شرکت 3D Survey بوده و در دو نسخه اندروید و iOS موجود است. در ابتدا به ویژگی های نسخه اندروید آن می پردازیم.

در این اپ ابزارهای مختلفی نظیر ابزارهای Grid, Polygon, Road, Circle که در اکثر اپ های پرواز وجود دارد، موجود است. این ابزارها رایگان بوده ولی این شرکت برای ایجاد تمایز با برخی از اپ های رایگان، قابلیت های جالب دیگری را بصورت غیررایگان درنظر گرفته است. در ابزارهای غیررایگان حالت تصویربرداری با نام Urban Scan ویژه مدلسازی های شهری و ابزار Dome جهت پرواز دایره ای شکل در ارتفاعات مختلف درنظر گرفته شده است.

دو نکته در این اپ از نظر من کاربردی است. یک مورد طراحی خطوط پرواز در کریدورها و مسیرها و دیگری پشتیبانی از فایل kml که از طرق گوگل ارث معمولا بدست می آید. مزیت این اَپ در پروژه های نقشه برداری راه مشخص می شود. آنجا که در طراحی رن های پرواز در مسیرها و جاده ها بدون ایجاد پرتی در پرواز، می توان خطوط پرواز را موازی با آکس مسیر درنظر گرفت و با بهینه ترین حالت از چنین مناطقی تصویربرداری نمود.

علاوه بر این مزیت این اپ در قرائت فایل kml آن است که پس از لود کردن فایل مورد نظر، خیلی سریع رن های پرواز بصورت اتوماتیک طراحی شده و شما می توانید آنها را ویرایش نمایید.

به هر ترتیب این اپ بسیار ساده، کاربردی و با قابلیت است و از آن می توان به خوبی به جای Pix4dcapture استفاده نمود.

برای دانلود اپلیکیشن 3D Survey pilot نسخه اندروید از گوگل پلی می توانید اینجا کلیک کنید.

 

اپلیکیشن دیجی‌ای پایلوت Dji Pilot

اپلیکیشن پرواز اتوماتیک

اپلیکیشن دی جی‌ای پایلوت Dji Pilot یکی از اپ ها مورد علاقه من است، تولید شرکت dji بوده که منتی بر سر نقشه بردارها گذاشته و این اپ را تولید کرده است.

تمامی قابلیت های این اپ بصورت رایگان بوده و می توان از آن به یکی از امن ترین اپ های پرواز اشاره نمود. این اپ ترکیبی از اپ Dji Go4 و یک اپ جهت طراحی اتوماتیک پرواز است. یعنی با نصب این اپ عملا دیگر نیازی به نصب اپ Dji Go4 برای تنظیمات پهپاد و تنظیمات دوربین آن نیست. بدین معنی که عملا در حین پرواز اتوماتیک شما می توانید تنظیمات دوربین پهپاد را بسته به تغییرات شرایط نوری، تغییر دهید.

ابزارهای موجود در این اپ جهت نقشه برداری، طراحی رن های پرواز در حالت پلیگون و کریدوری می باشد که تقریبا اکثر نیازهای نقشه بردارها را برآورده می کند ولی در عین حال تنظیمات قابل تاملی در طراحی رن های پرواز قرار داده است.

در استفاده از ابزار Polygon طبیعتا می توان رن های یک منطقه وسیع را به خوبی طراحی و پرواز کرد، اما ابزارهایی جهت تعیین سرعت افقی و قائم پرواز پهپاد، تغییر زاویه رن های پرواز، تعریف پوشش های طولی و عرضی و در نظر گرفتن حاشیه برای عکسبرداری از اطراف منطقه نیز باعث شده که این اپ به یک اپ بی نقص تبدیل شود.

مزیت جالبی که در این اپ وجود دارد این است که می توانید مختصات گوشه های منطقه را در سیستم مختصات جغرافیایی به این اپ معرفی کنید و محدوده پرواز را بصورت صحیح تر انتخاب نمایید. این مورد زمانی کاربردیست که تصویر ماهواره ای بکگراند نرم افزار، با وضع موجود منطقه همخوانی مناسبی نداشته باشد.

یکی دیگر از مزایای این اپ، برخورداری از یک ابزار حرفه ای و کامل برای طراحی رن پرواز در مسیرهای کریدوری است. در این ابزار به راحتی می توانید تعداد رن های پرواز موازی با آکس مسیر، فاصله بین رن ها (با درصد) و فاصله طولی هر پرواز را طبق توانایی پهپاد خود تعریف کنید.

برای مثال اگر مسیری به طول 20 کیلومتر و به عرض 100 متر را بخواهید به کمک پهپادی مثل فانتوم 4 پرو تصویربرداری کنید، طبیعتا با یک پرواز امکان پذیر نیست. به همین خاطر می توانید این پروژه را به مسیرهای مثلا با طول 2 کیلومتر و با 2 رن پرواز تعریف کرده و با خیال راحت هر پرواز را انجام دهید.

از قابلیت های دیگر این اپ پشتیبانی از فایل های kml و همچنین تعریف عملکردهای متفاوت پهپاد در انتهای هر ماموریت پروازی است.

برای دانلود اپلیکیشن Dji Pilot از وبسایت شرکت Dji می توانید اینجا کلیک کنید.

 

اپلیکیشن درون هارمونی Drone Harmony

اپلیکیشن پرواز اتوماتیک

اپلیکیشن درون هارمونی از اپلیکیشن‌های بسیار مهم و پرقابلیت اما غیررایگان در نسخه‌های اندروید است.

اپلیکیشن درون هارمونی قابلیت‌های مختلفی را در اختیار ما قرار میدهد. علاوه بر حالت‌های مخلتف پرواز، امکان تنظیم اتوماتیک ارتفاع پهپاد با توپوگرافی منطقه را در اختیار ما میگذارد که در مناطق کوهستانی بسیار پرکاربرد است.

حالتهای مختلف پرواز این اپلیکیشن شامل: پرواز عادی، گرید و مالتی گرید، پرواز‌ دایره‌ای، پرواز بر حسب ترین منطقه یا توپوگرافی منطقه است.

علاوه بر این ها شما می‌تونید برای تصویربرداری از نمای یک ساختمان پرواز اتوماتیک تعریف کنید. drone harmony تنها اپلیکیشنی است که قابلیت تصویر برداری از نمای ساختمان را به شما میدهد.

هزینه اشتراک ماهانه اپلیکیشن Drone Harmony درون هارمونی 33 دلار است.

برای دانلود و نصب اپلیکیشن Drone Harmony از گوگل پلی اینجا کلیک کنید.

 

این از معرفی اپلیکیشن‌های پرواز اتوماتیک پرکاربرد در نسخه اندروید. بریم با هم ببینیم که در نسخه‌ iOS از چه اپلیکیشن‌هایی می‌توانیم استفاده کنیم.

 

اپلیکیشن پرواز اتوماتیک iOS

شرکت‌های مختلفی برای پرواز اتوماتیک اپلیکیشن‌های‌ iOS طراحی کردند که برخی از اونها رایگان است.

به طور کلی اپلیکیشن‌هایی که برای نسخه‌های‌ iOS نوشته می‌شوند معمولاً امکانات بهتر و باگ کمتری دارند.

 

اپلیکیشن پیکس فوری کپچر نسخه‌ی iOS

اپلیکیشن پرواز اتوماتیک

اپلیکیشن پیکس فوری کپچر در نسخه‌ای iOS دو ضعف نسب به نسخه اندرویدش دارد:

  1. نمی‌توانید چند ماموریت پرواز را در یک پروژه تعریف کنید.
  2. نمی توانید فایل kml را داخل این اپلیکیشن لود کنید.

باقی قابلیت های آن مشابه نسخه اندرویدش است.

برای دانلود اپلیکیشن Pix4dcapture از اَپ استور می توانید اینجا کلیک کنید.

 

اپلیکیشن تری دی سروی پایلوت 3D Survey Pilot

اپلیکیشن پرواز اتوماتیک

اپلیکیشن تری دی سروی پایلوت را در بخش اندروید بطور کامل معرفی کردیم. اما قابلیت های نسخه iOS این اپ از نسخه اندروید آن کمتر بوده ولی نسخه iOS قابل اعتمادتر و بدون باگ می باشد. در نسخه iOS این اپ قابلیت های Polygon, Grid, Road, Circle و همچنین پشتیبانی از فایل های kml نیز وجود دارد و تمام قابلیت های آن رایگان است. در این اپ حتی می توان حالت Double Grid به معنی پروازهای متقاطع را نیز طراحی کرد.

مزیت این اپ در نسخه iOS، سادگی، کاربرپسندبودن، قابل اعتماد بودن با ابزارهای کاربردیست.

برای دانلود اپلیکیشن 3D Survey Pilot از اَپ استور می توانید اینجا کلیک کنید.

 

اپلیکیشن جی اس پرو GS pro

اپلیکیشن پرواز اتوماتیک

اپلیکیشن جی اس پرو نیز همانند اپ Dji Pilot در (نسخه اندروید) تولید شرکت Dji بوده و مورد پسند من است ولی با این تفاوت که این اپ فقط بر روی آیپد (تبلت هایی با سیستم عامل iOS) قابل نصب است. این مورد باعث می شود که برای طراحی رن های پرواز از یک تبلت بزرگ استفاده کرده و به خوبی طراحی را انجام دهیم.

این اپ نیز علاوه بر امنیت بالا در حین پرواز از قابلیت های فوق العاده مهم و کاربردی برخوردار است. نکته اول که در خصوص این اپ باید بدانید این است که این همانند Dji Pilot در داخل منوهای خود، اکثر تنظیمات کاربردی اپ Dji Go4 را دارد. بدین معنی که با وجود این اپ عملا برای نقشه برداری هوایی نیازی به Dji Go4 نیست. همین امر سبب می شود که تنظیماتی نظیر تنظیمات دوربین، در حین کار در دسترس قرار گیرد که با توجه به تغییرات شرایط آب و هوایی و نور، بتوان در حین پرواز، تنظیمات دوربین را تغییر داد و به عکس با کیفیتی دست پیدا کرد.

نکته ای که برای معرفی ابزارهای این اپ باید بدان اشاره کرد این است که در این اپ نیز حالت های زیاد و متعددی وجود ندارد. اما در هر ابزار، تنظیمات و آپشن های متعددی وجود دارد که کمک می کند طراحی رن پرواز در بهترین حالت خود انجام شود.

نکته ای که در این اپ وجود دارد این است که می توان مختصات گوشه های محدوده مورد نظر را به سه روش به نرم افزار معرفی کرد.

روش اول مشخص کردن و ترسیم پلیگون توسط کاربر، روش دوم معرفی گوشه های محدوده بوسیله مختصات آنها و روش دیگر که در برخی موارد واقعا کاربردیست این است که می توان پهپاد را قبل از انجام عملیات پرواز اتوماتیک، به صورت دستی به دور منطقه پرواز داد، زمانی که به گوشه منطقه می رسد، موقعیتش را در نرم افزار مارک کرد و به نقطه بعدی رفت.

این کار برای تمامی گوشه های منطقه می بایست انجام شود تا محدوده پلیگون منطقه مشخص شده و پهپاد در آن منطقه به خوبی پرواز اتوماتیکش را انجام دهد.

این قابلیت ها باعث می شود که شما در منطقه بتوانید با مواجهه با هر نوع مشکل غیرقابل پیش بینی، بهترین عملکرد را داشته باشید.

در این اپ دو قابلیت فراخوانی فایل های kml و پرواز دایره ای شکل در ارتفاعات مختلف نیز وجود دارد که در زمره قابلیت های غیررایگان این اپ قرار می گیرند.

به دوستانی که می خواهند از اپلیکیشن‌های رایگان استفاده کنند و‌ آی پد دارند شدیدا توصیه می‌کنم از این اپلیکیشن استفاده کنند.

علاوه بر این ها این اپلیکیشن نمره خوبی از نظر نداشتن باگ دریافت می کند. من مدت‌هاست که دارم از این اپلیکیشن استفاده می‌کنم و به مشکلی برخورد نکردم.

تنها ضعف GS pro این است که بر روی توپوگرافی منطقه نمی‌تواند پرواز کند.

برای دانلود اپلیکیشن GS pro از اَپ استور می توانید اینجا کلیک کنید.

 

اپلیکیشن درون دیپلوی Drone Deploy

اپلیکیشن پرواز اتوماتیک

 

اپلیکیشن Drone Deploy هم نسخه اندروید دارد که بسیار ضعیف است هم نسخه‌ی iOS و هم نسخه تحت وب.

برای استفاده از نسخه وب باید داخل وبسایت Drone Deploy یک اکانت بسازید و تحت وب می‌توانید یک ماموریت تعریف کنید و وارد گوشیتون بشید و اون ماموریتی که تعریف کردید را ببینید.

در این اپلیکیشن هم قابلیت‌های تنظیم ارتفاع پرواز، پوشش‌های طولی یا عرضی و … وجود دارد و از حدود یکی دو سال پیش این نرم افزار یک قابلیتی رو بعنوان پرواز 3D در نظر گرفته که پهپاد بتواند بر حسب توپوگرافی منطقه پرواز کند.

اما این اپلیکیشن 2 ایراد دارد یکی اینکه برای پرواز 3D بر روی منطقه حتما باید در حین پرواز به اینترنت دسترسی داشته باشیم و دومین ایراد اینکه اخیرا باگ زیادی در آن مشاهده شده و من آن را توصیه نمی‌کنم.

برای دانلود اپلیکیشن Drone Deploy از اَپ استور می توانید اینجا کلیک کنید.

 

اپلیکیشن مپ پایلوت Map Pilot

اپلیکیشن پرواز اتوماتیک

 

کمپانی map made easy با بررسی اپلیکیشن های پرواز موجود و رایگان، به نکته ای دست یافت و آن را اجرا کرد که می توان آن را به عنوان برگ برنده برای اپ Map Pilot Pro معرفی نمود و این قابلیتی نیست جز پرواز طبق توپوگرافی منطقه.

نحوه پرواز در اپ هایی که تا الان خدمتتان معرفی کردم، همگی بدین صورت بوده که پرنده فقط در یک ارتفاع مشخص تعریف شده پرواز می کند. برای مثال زمانی که ارتفاع پرواز را 100 متر درنظر میگیریم، پهپاد از نقطه Home خود 100 متر بلند شده و رن های پرواز را در همین ارتفاع می پیماید. بدین معنی که به هیچ عنوان تحت تاثیر عواملی نظیر اختلاف ارتفاع منطقه، ارتفاع خود را افزایش نمی دهد.

این موضوع در مناطق کوهستانی و یا در کریدورهای طولانی با تغییر شیب زیاد، برای پرواز اتوماتیک دردسر بزرگی ایجاد می کند. به همین خاطر مجبور هستیم در پروژه های کوهستانی و پروژه هایی که تغییرات شیب منطقه زیاد است از یک اپ برای پرواز استفاده نماییم که ارتفاع پرواز خود را طبق توپوگرافی زمین تغییر دهد. یعنی تلاش کند ارتفاع تعریف شده اولیه خود را بطور نسبی با زمین زیر آن ثابت درنظر بگیرد.

معمولا در اینطور اپ ها، DEMهایی با رزولوشن 30 متر از اینترنت دانلود شده و پهپاد ارتفاع خود را طبق DEM منطقه کم و زیاد می کند. این امر باعث می شود در مناطق کوهستانی و یا با شیب زیاد، پهپاد به کوه و یا زمین برخورد نکند.

نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که برای پرواز با این اپ نیازی به اینترنت نیست ولی برای دانلود DEM آن منطقه به اینترنت نیاز است. پس می توان DEM همان منطقه را داخل اپ دانلود کرد و سپس در فیلد، بصورت آفلاین استفاده نمود.

باید توجه داشت که این DEM فقط برای مناطق طبیعی زمین است و برای مناطقی نظیر معادن که توسط انسان دچار تغییرات شده است مورد استفاده نیست.

درضمن همین قابلیت باعث شده که برای استفاده از این اپ مجبور باشید که سالیانه 150 دلار پرداخت کنید. اما کمک بزرگ شرکت تولید کننده این است که خرید با یک اکانت، 7 نفر می توانند از این اپ استفاده نمایند.

توضیحات اولیه این اپ زیاد شد. اما تمامی قابلیت های طراحی پرواز بصورت گرید، پلیگون، دابل گرید، طراحی رن برای پروژه های مسیر و پشتیبانی از فایل های kml نیز در این اپ وجود دارد. رابط کاربری ساده، تنظیمات کابردی و معقول و پرواز طبق توپوگرافی منطقه باعث شده که این اپ به محبوب ترین اپ پرواز برای استفاده کنندگان حرفه ای پهپادها جهت نقشه برداری هوایی تبدیل شود.

علاوه بر موارد فوق مزیت های دیگری نیز در این اپ وجود دارد. برای مثال می توانید تنظیمات دوربین را در همین اپ و حتی در حین پرواز نیز انجام دهید. تنظیماتی نظیر سرعت شاتر، دیافراگم و ایزو. همچنین می توانید قبل از پرواز شبیه ساز پرواز را اجرا کرده که قبل از عملیات متوجه شوید پهپاد از ابتدا تا انتها چگونه هر پرواز را انجام خواهد داد.

برای دانلود اپلیکیشن Map Pilot pro از اَپ استور می توانید اینجا کلیک کنید.

برای خرید اکانت اپلیکیشن مپ پایلوت با ما تماس بگیرید: 09399753699

 

جدول مقایسه و جمع بندی

شاید بپرسید که بهتر است از کدام اپلیکیشن استفاده کنیم؟ از نظر من اپلیکیشن بهتری وجود ندارد، بسته به کاربرد و نیازمان می‌توانیم از اپلیکیشن‌های مختلفی استفاده کنیم.

توصیه می‌کنم اپلیکیشن‌های مختلفو در گوشی، آی پد یا تبلتتان نصب کنید و آنها را تجربه کنید تا با توجه به نیازی که در پروژه دارید بتوانید از اپلیکیشن مناسب برای اون پروژه استفاده کنید.

در جدول زیر میتونید مشخصات و قابلیت های اپلیکیشن های مختلف رو در یک نگاه مشاهده کنید:

دانلود تصویر در ابعاد بزرگ

اپلیکیشن پرواز اتوماتیک پهپاد برای نقشه برداری با پهپاد

ممنون که تا انتهای این مطلب با من همراه بودید. هر سؤالی در رابطه با اپلیکیشن‌های پرواز دارید پایین صفحه در کامنت مطرح کنید.

اگر میخواهید نحوه کار با این اپلیکیشن ها را بطور جامع و با جزییات یاد بگیرید، نگاهی به سرفصل های دوره آموزش اپلیکیشن های پرواز اتوماتیک نقشه برداری بیندازید.

دوره آموزش اپلیکیشن های پرواز اتوماتیک

برخی سوالات متداول:

آیا برای پرواز با پهپاد به هدف نقشه برداری به اینترنت احتیاج داریم؟

برای طراحی رَن‌های پرواز به اینترنت احتیاج داریم به این خاطر که وقتی وارد اپلیکیشن پرواز می‌شویم تصویری شبیه به تصویر گوگل ارث را مشاهده می‌کنیم و باید محدوده‌ی خودمان را پیدا کنیم و اون باندری که برای پرواز مد نظرمان هست را انتخاب کنیم.

برای لود شدن این تصویر ماهواره‌ای(یا نقشه) باید اینترنت داشته باشیم اما برای پرواز با پهپاد نیازی به اینترنت نداریم. اگر در محلی که قصد پرواز و تصویربرداری داریم اینترنت در دسترسمان نیست، میتوانیم طراحی رَن های پروازی را از قبل در جایی که اینترنت داریم انجام بدهیم و بعد به محل پروژه مراجعه کنیم و اون پروازی که طراحی کردیم را استارت بزنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

تلفن همراه